Influensa VS ME

Heisann alle!!!

Lurer på om jeg kan skryte av at jeg ikke har hatt influensa og vært syk på 15 år? eller har jeg vært syk? Det er jo egentlig klin umulig å vite...Med feber til stadighet og verking i kropp og ledd hver eneste dag er det ikke så enkelt å vite om det er ME, influensa eller forkjølelse som har satt seg i kroppen.... Vondt i halsen og i resten av kroppen er jo en hverdagsting.. halsen kommer og går litt, men kroppen verker jo bestandig.  Jeg får noen medisiner som døyver litt på vondtene... tenker egentlig til vanlig at de ikke funker i det hele tatt, men da jeg gikk tom en gang og ikke orka hente ut mer, da merka jeg veeeeldig at de funker. De døyver iallfall det meste slik at jeg som regel klarer å leve med dette.

Desverre har de fleste med ME denne influensa følelsen de må leve med hver dag... Er jo en grunn til at man på enklest mulig måte kan beskrive sykdommen for at noen iallfall kan prøve å forstå den med at: Tenk deg at du har influensa, det er dagen derpå og du har akkurat løpt 5 km...

Joda, akuratt sånn er det i stor grad, men i tillegg er det så mye mer, så mye som friske folk tar som gitt.. Som f.eks. å få et viktig, litt langt brev i posten, men å måtte bruke over en uke på å få det ordentlig med seg før man får gjort noe med det fordi man må ha energien til å lese det ordentlig.... Jeg skal ikke nevne alle symptomer nå, blir for mye, men kan nevne at i går f.eks. kunne jeg ikke sitte lenge i sofaen da jeg kom hjem fra show, familien hadde TV`en på for høyt, det var så mye lyd og jeg ville ikke si det var en del av grunnen, jeg hadde jo vært på show i ett par timer å trimmet mine lattermuskler, da var jeg ganske fort tom når jeg kom hjem. Jeg levde en times tid på kicket jeg fikk på show, så datt kroppen sammen.  :( Mannen masserte og forstod... som vanlig...

Nå er nok grunnen til at jeg har hatt mye feber, ekstra vondt og tom i mange dager at jeg brukte meg helt opp da jeg hjalp familie med flytting, men det er jo så verdt det! Da får jeg heller lide mer enn vanlig etterpå da... Trodde først det kunne være influensa, men tror det kun var mer ME enn vanlig for å si det slik.... Kjiiiiipt... men nå har jeg fått massevis av hvile og prøver å være flinkere til å tenke på meg sjøl og planlegge så jeg klarer å være der en del for barna.

Når noen i familien her har influensa tenker jeg ikke "slik må jeg alltid leve," men jeg tenker "stakkar deg, hva kan jeg gjøre, jeg vet hvordan du har det akuratt nå!"

Jeg er så takknemmelig for min fantastiske familie som alltis støtter meg!

En ting vil jeg si helt på slutten...

I uka som gikk (da jeg hadde hvilt i flere dager og endelig tenkte jeg klarte å dra på et besøk) dro jeg på et lite besøk. Jeg hadde vært hjemme å hvilt en god stund etter jeg hadde vært der (som jeg alltid må). På kvelden fikk jeg en mld som fikk tårene til å trille nedover ansiktet mitt... Det var en person som betyr så inderlig mye for meg som sendte melding KUN for å spørre åssen det gikk med meg, hun hadde sett at jeg forstatt ikke var helt meg sjøl den dagen.... den omtanken ho har for andre (selv om hun absolutt ikke har det lett sjøl) er helt utrolig!!! Tenk at ho har jeg i MITT liv :)

 

 

2 kommentarer

Torunn

18.06.2017 kl.17:57

Ønsker snarlig og god bedring!

Turbogirlx

18.06.2017 kl.19:17

Torunn: tusen takk for det! ??

Skriv en ny kommentar

Turbogirlx

Turbogirlx

34, Sandefjord

Følg meg på fb: TurbogirlX

Kategorier

Arkiv

hits